Ledenadministratie Maa
30

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen?

Hoewel het tweede deel van het seizoen pas weer is begonnen toch aandacht voor het volgende: als je je lidmaatschap wil opzeggen, dan moet je dat doen vóór 1 mei. Door op tijd op te zeggen, voorkom je dat je volgend jaar weer contributie moet betalen; informatie over te laat opzeggen www.hockeyoosterbeek.nl > clubinformatie > contributie.

Natuurlijk hopen we dat je bij ons blijft, maar als je besluit te vertrekken, horen we graag de reden. Als er specifieke zaken zijn die twijfel veroorzaken om door te gaan met hockeyen bij MHCO, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Het is goed samen te bespreken wat wij zouden kunnen doen om twijfel weg te nemen.

Opzeggen doe je per mail: [email protected]
Met naam, geboortedatum en de reden van de opzegging. Je ontvangt een bevestiging en pas dan is de opzegging geldig.

Mededelingen aan je coach of trainer (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn nooit een officiële opzegging!

Lever je wedstrijdshirt in (als je competitie speelt)
Als je stopt met hockeyen, dien je ook je wedstrijdshirt in te leveren, bij je coach of manager. Dit shirt is een bruikleenshirt en blijft eigendom van MHC Oosterbeek.

Zeg je nu op, maar besluit je je later tòch weer in te schrijven? Houd er rekening mee dat we geen garanties kunnen geven dat je ook weer in je oude team terecht kunt, dus denk goed na voordat je opzegt.

Heb je na 1 week geen bevestiging van je opzegging ontvangen -ook niet in je spambox- neem dan contact op met ledenadministratie.

 

 
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Tobias van Meerwijk
Julia van Oort
Lize Paaijmans
Evi van Welzen

Hoofdsponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.