MHCO promofilm
Het sportterrein van MHCO:

Hoofdsponsors
Info over Irene Hendriks veld
Agenda
24-4 
Schooltoernooi groep
20-6 
Slotdag jongste jeug
Hele agenda
Handige links
Vandaag jarig
Julie van Kerkhoff
Evelien Maaskant
Joost Need
Michliene Verduijn
Statistieken
zondag 5 april 2020
Aantal leden (info) 885
Nu online 83
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 76,0%
trimhockey_algemeen 
MHCO'ers met hockey-aspiraties welkom!

Ooit hoofdklasse gespeeld en 'doe je het nu wat rustiger aan'? Of zaterdags langs de lijn nogal eens in onbegrip precies het verkeerde tegen je spelende dochter geroepen? Of gewoon zin om met 'n hoop andere mannen (met vergelijkbare ervaringen - of gebrek daaraan;-) iedere week 'n potje te hockeyen? Speel dan eens mee met de Heeren Trim van MHCO.

'n Groep van zo'n 50 mannen van, laten we zeggen: 35+, staat iedere woensdagavond (vrijwel nooit allemaal - deelname zoals het je uitkomt) op het veld om eerst wat aan techniek te werken en daarna 'los te gaan' in onderlinge wedstrijdjes. De eerste die roept dat'ie toe is aan 'n biertje, is een watje...! Dat gezegd hebbende, is een 'derde helft' integraal onderdeel van de woensdagavond (lees verder onder de foto).


Samen met de Dames Trim - er is een trainingsgroep Dames Trim op dinsdagavond en een op woensdagochtend- wordt er eens in de drie weken met gemengde teams op maandagavond en op donderdagavond meegespeeld in een regionale competitie.

Behalve verbondenheid op het veld, vinden de Heeren Trim dat ook ernaast: op de club in allerlei klussen die er gedaan moeten worden, of in feestjes die er gevierd kunnen worden en ook buiten de club in sportieve (of 'sport-gerelateerde') activiteiten van mountainbiken tot hockey-interlands.

Interesse om mee te doen op woensdagavond? Meld je dan bij Ulrich Houweling, 06 - 533 125 19.
(Dames kunnen van zich laten horen via: [email protected])


       
Hockey-clinic door internationals Mirco Pruyser en Billy Bakker