Sponsormogelijkheden

MHCO VERWELKOMT U GRAAG ALS NIEUWE SPONSOR

De Mixed Hockey Club Oosterbeek bestaat al ruim 85 jaar. Onze hockeyclub is in die tijd uitgegroeid tot een actieve, gezellige familieclub. MHCO is zelfs dé grootste teamsportvereniging in de gemeente Renkum. Met bijna 900 leden, 3 kunstgrasvelden en een goede financiële basis is onze hockeyclub een stabiel groeiende vereniging.

Voor de komende jaren zijn er genoeg plannen en dromen. Om financieel gezond te blijven zoeken wij nieuwe sponsors. Uiteraard moet sponsoring u ook wat opleveren. MHCO biedt dan ook graag een podium waarop u uw merk, product of dienst optimaal kunt etaleren. Als Sponsor Commissie leggen wij u graag alle sponsormogelijkheden voor.


WILT U SPONSOR WORDEN?

MHCO heeft voor u sponsormogelijkheden in vorm van pakketten opgesteld. Naast de genoemde pakketten biedt de hockeyclub ook de mogelijkheid om op andere manieren te sponsoren.Door het sponsoren van Mixed Hockey Club Oosterbeek levert u een belangrijke bijdrage aan het sportplezier van onze leden, jong en oud. Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Een afspraak maken, onze brochure ontvangen of meer informatie? Stuur een e-mail naar [email protected].


Met vriendelijke groet,

MHCO SPONSOR COMMISSIE
Linda Masseur, Charlotte Wegh, Marina van der Haak, Mark Slothouber