HCM Arnhem MO12-4 - MO12-5: 5 - 4

Gespeeld op: 8-10-2022

Spannende wedstrijd qua scoreverloop: 2-0 achter, 2-2, 4-2, 4-3, 5-3, 5-4

Doelpuntenmakers: Esmée (2), Lotte en Saartje

Vier meiden staken er bovenuit en speelden top: Esmée, Frederique (keeper), Suze, Elise. Verder lieten Wende, Lotte en Annabel ook goede dingen zien. Beiden degelijk. Inzet en beleving was bij anderen matig tot slecht (apatisch) voor grootste deel van de wedstrijd. Eline had last van haar knie, dus had langer rust op de bank nodig. Saartje is zoekende en haar potentieel komt er nog niet volledig uit.

Bij 5-3 ging de knop om en gingen wat meer meiden er voor. Wende voegde met name in de 2e helft in positieve zin wat toe. Eline wilde wel, maar had duidelijk last van haar knie. Lotte en Annabel stabiel en betrouwbaar op hun plaatsen (Lotte rechtsvoor, Annabel centrale verdediger).

Elise speelde goed, maar is duidelijk een verdediger. Experiment met Elise in de aanval niet voor herhaling vatbaar.

Lina viel tegen. Was moe en had het koud. Pakt goed ballen af. Verliest wel haar tegenstander uit het oog en loopt niet actief mee met het spel.

Betsie probeert het wel en wisselt prima zaken af met mindere. Ook bij haar is actief meedoen / lopen een probleem. Romée zegt te willen, maar lijkt niet te weten waarmee ze bezig is.

Sarah was drama. Gaf vroeg in 2e kwart aan geen zin meer te hebben en liever op de bank te blijven. Wat dus ook gebeurde.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Apeldoorn MO12-5
WMHC MO12-2
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Tobias Evers
Sascha Roosen

Hoofdsponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.