Corona Okt
13

Corona-update 13 oktober: vanaf woensdag geen hockey voor senioren

Nieuws afbeelding Als gevolg van de vanavond aangekondigde extra maatregelen om het corona-virus tegen te gaan is het vanaf woensdag 14 oktober voor senioren helaas niet meer toegestaan teamsport te beoefenen. Alle trainingen en wedstrijden voor senioren worden op onze club na vanavond dan ook afgelast.

Ook competitie-wedstrijden en oefenwedstrijden met een tegenstander van een andere club zijn vanaf morgen voor kinderen tot 18 jaar niet langer toegestaan. Dit betekent dat reeds ingeplande oefenwedstrijden niet door kunnen gaan. Wel blijft het voor kinderen tot 18 jaar mogelijk onderlinge wedstrijden te spelen.

Deze maatregelen zijn vooralsnog ingesteld voor de komende 4 weken. Door de herfstvakantie zijn er voor de meeste teams nu even geen competitiewedstrijden, dat is een geluk bij een ongeluk. De eerstvolgende wedstrijden (weekend 31 okt/1nov en 7/8 november) zullen vervolgens ook niet doorgaan. Hoogstwaarschijnlijk vullen we deze dagen wel met onderlinge wedstrijden in.

Laten we met zijn allen hopen dat het bij deze 4 weken blijft! We zijn stiekem wel weer toe aan wat gezelligheid op onze club.

Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Nikki Hooiveld
Lou-Lou Meinema
Shalini Soechitram

Hoofdsponsors

Sponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.