Junioren Sep
9

Aanpassing teamnamen junioren

Aanpassing teamnamen junioren

Al een aantal jaar is het bij MHCO gebruikelijk om de lagere breedteteams niet op niveau te selecteren. Toch voelde dat voor ouders en spelers niet altijd zo.
Sinds vorig jaar bestond de mogelijkheid om die teams een gelijk teamnummer te geven met een A of een B om die gelijkwaardigheid te benadrukken.

Zoals velen van jullie gemerkt hebben komt deze nummering maar gedeeltelijk zo door in LISA en staat een MO14-3B op de thuiswedstrijden als MO14-3B maar voor de uitclubs als MO14-4. Omdat dit verwarring geeft hebben we in overleg met coaches en managers besloten dit vanaf dit weekend aan te passen. Zoals jullie kunnen zien in onderstaand schema zijn alle -B/ en -C in de voorcompetitie in dezelfde klasse ingedeeld op MO16-3B na, die zelfs een klasse hoger staat ingedeeld.

Alleen bij de O12 teams hebben we invloed op de klasse. Voor de overige teams gebeurt dat op basis van ratingsysteem, waarbij elk kind in een team een bepaalde score meebrengt op basis van speelsterkte en het teamresultaat van het jaar ervoor.Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Tobias Evers
Sascha Roosen

Hoofdsponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.