Algemeen Jul
26

Bestel nu je nieuwe clubtenue bij de Hockeystore!

Nieuws afbeelding Vanaf september spelen wij in een nieuw clubtenue van Osaka. Alle MHCO kleding wordt via HockeyStore | TennisStore, Utrechtseweg 178 in Oosterbeek geleverd. Wij gaan ervan uit dat Osaka op tijd levert. 

Alle leden vanaf J/M08 krijgen een ORANJE wedstrijdshirt, via MHCO kleding commissie, in bruikleen. Net als afgelopen jaren kopen de leden zelf broeken, rokken en witte wedstrijdsokken bij de HockeyStore. Kinderen die spelen bij de Funkey of Benjamins hebben geen clubtenue nodig. 

Per lijn komt er een tas met WITTE uitshirts beschikbaar via MHCO kleding commissie. Het is ook mogelijk om zelf een uitshirt aan te schaffen. 

Tot en met vrijdag 2 september is het mogelijk een nieuw clubtenue aan te schaffen in de HockeyStore tegen een GEREDUCEERD tarief. Zie bijlagen voor alle mogelijkheden. U kunt in de winkel ook alle maten passen. Zaterdag 3 september gesloten i.v.m Airborne. 

Vanaf eind augustus pronkt het HockeyStore logo op het pand aan de Utrechtseweg. Naast het huidige tennis assortiment kunt u nu al terecht voor alles wat met hockeyen te maken heeft. Denk hierbij aan schoenen, bitjes, hockeysticks, trainingsspullen,  tassen en nog veel meer. MHCO leden krijgen maar liefst 15% korting op alle items van Osaka en 10% korting op de rest van het assortiment.

Fijne zomer en u bent van harte welkom in de HockeyStore. 


Bijlage