Algemeen Sep
24

Corona-maatregelen per 25 september 2021

Nieuws afbeelding In aansluiting op de wijziging van de corona-maatregelen en het loslaten van de 1,5m afstand per zaterdag 25 september veranderen een aantal zaken op onze club. We onderscheiden 3 situaties:

Als onze bar geopend is bij droog weer 
In dat geval is onze bar bereikbaar voor afhalen van drankjes en consumpties zonder QR code. Deze drankjes en consumpties dienen vervolgens buiten genuttigd te worden. In afwijking van de reguliere horeca zijn ook onze toiletten zonder QR code bereikbaar. 
Wij kiezen ervoor om bij droog weer eten en drinken binnen niet toe te staan.

Als onze bar geopend is bij slecht weer (regen of erg koud)
In dat geval blijft onze bar bereikbaar voor het afhalen van drankjes en consumpties zonder QR code zoals ook bij droog weer. Daarnaast kan er ook in het clubhuis in een afgebakende zone  gegeten en gedronken worden, maar daarvoor geldt dat het tonen van de QR code + registratie middels onze eigen QR-code i.v.m. de verplichte gezondheidscheck vanaf een leeftijd van 13 jaar wel verplicht is.

Als onze bar gesloten is
In dat geval gelden er geen restricties voor het gehele clubhuis.

Uiteraard vragen we iedereen nog steeds waakzaam te zijn en thuis te blijven bij klachten. Ook zullen we de inzet van corona-coördinatoren vooralsnog voort zetten.
Er is verder geen sprake meer van een routing op de club of registratie bij het betreden van ons terrein (wel in het clubhuis, zie "bar open bij slecht weer"). Ook zijn de kleedkamers weer toegankelijk.

Wij zijn heel blij dat we weer volop mogelijkheden krijgen voor gezelligheid op onze club en hopen daarom jullie allemaal te mogen begroeten op de vrijdagmiddagborrel van 1 oktober! 

Het bestuur