Jongste Jeugd Jun
13

Nieuwe team-indelingen jongste jeugd en info trainingen

Nieuws afbeelding
De teamindelingen van de F, E6- en E8 tallen voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Ze zijn te vinden door in te loggen via de website www.hockeyoosterbeek.nl >> Mijn Team >> Club >> Documenten >> Teamindelingen.

Inloggegevens (lidnummer en wachtwoord) zijn verstrekt bij aanmelding bij onze club. Een nieuw wachtwoord kun je zelf aanvragen via Mijn Team (mocht je je lidnummer niet meer weten mail dan [email protected])

De E8 kinderen die naar de D gaan weten al een week in welk team ze zitten. Deze week starten hun trainingen.

Voor de kinderen die naar de E8 gaan (of er blijven) geldt dat ze deze week geen training hebben. De E8 gaat direct 2x per week trainen op woensdag en vrijdag. De eerste training is op woensdag 23 juni.

Voor de kinderen die naar de F en E6 gaan geldt eveneens dat ze deze week geen training hebben. De F en E6 gaan tot aan de zomer 1x per week trainen op de vrijdagen. De eerste training is dus vrijdag 25 juni. Voor de F geldt dat zij komend seizoen 1x per week blijven trainen op de vrijdag. Voor de E6 geldt dat zij na de zomervakantie 2x in de week gaan trainen op woensdag en vrijdag.

De trainingstijden worden komende week bekend gemaakt, maar zullen om 16.30 uur of 17.30 uur zijn. De laatste F, E6 en E8 trainingen zijn op vrijdag 9 juli.

De funkey-trainingen gaan aanstaande vrijdag wel gewoon door. De laatste funkey-training is op vrijdag 25 juni. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan zij komend seizoen door naar de Benjamins of blijven ze bij de Funkeys. De indeling van de Benjamins volgt pas na de zomervakantie.

Er zijn in tegenstelling tot eerder bericht op zaterdag 19 juni geen wedstrijden voor de jongste jeugd. Er volgt over de wedstrijden later nog bericht.

We wensen alle kinderen veel plezier in hun nieuwe team!

Groeten van de Jongste Jeugd Commissie

Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Nikki Hooiveld
Lou-Lou Meinema
Shalini Soechitram

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Sponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.