Senioren Sep
14

Heren 1 en Dames 1 komen in vorm en scoren erop los!

Nieuws afbeelding
Onze Dames 1 zijn erg goed gestart in de competitie én de beker. Een dubbelklapper afgelopen weekend. Eerst vrijdagavond de bekerwedstrijd tegen mede-klasse Eemvallei (nr 1). Met sterk spel werd Eemvallei erg onder druk gezet en kans op kans volgde. Uiteindelijk was er een 5-3 overwinning en de volgende bekerronde is bereikt. In de tweede competitiewedstrijd uit tegen Lochem D1 was Oosterbeek afgelopen zondag op alle fronten de betere. Zij wisten door veel druk en vloeiend combinatiespel de tegenstanders goed te ontregelen en er flink op los te scoren. Met maar liefst 7-1 was het een duidelijke overwinning en Dayna Meeuwsen (2x), Celina Hermsen (2x), Ashley Meeuwsen, Floor Molenaar en Roos Wasser wisten allen te scoren. Oosterbeek staat nu ongeslagen op doelsaldo 2e. As zondag volgt thuis tegen de nummer 7 om 12:45u Avanti

Heren 1 komt ook in vorm en de eerste 3 punten van het seizoen zijn binnen.
Nadat zij vorige week nog dicht bij een punt waren tegen HCM (2-1 nipt verlies) zijn gisteren zijn de eerste 3 punten meegenomen vanuit Zutphen.

Ze kwamen door goed spel al snel op een 1-0 voorsprong door Friso Schutte. Daarna scoorde Bas De Nier voor de 2-0. Zutphen kwam terug tot 2-1. Net voor rust tekende Bas de Nier voor de 3-1 vanuit een strafcorner. Zutphen zette weer aan en kwam nog even in de wedstrijd om de 3-2 te scoren. Vanaf dat moment deed Heren 1 er een schepje boven op en werd het 4-2 door Bas de Nier.  De tweede helft was helemaal voor Oosterbeek en ze bouwden de score uit tot 8-2. Waarin Olivier Haarbosch vanuit de A1 op de perfecte plek stond om de 5-2 binnen te schuiven. Friso en Bas zorgden voor de 6-2 en 7-2. In de allerlaatste minuut zorgde Daan Liethof voor de 8-2 op assist van Tim Bangma. As zondag om 14:45u gaat het verder met een kraker thuis tegen Civicum uit Cuijk, de nrs 6 tegen 8.