Keepers Aug
23

Even voorstellen... Peter van Emst

Nieuws afbeelding
Even voorstellen; 

Peter van Emst

Peter start 1 september als hoofdtrainer voor de keepers van MHCO. Hier was met het vertrek van Anko een gat geslagen. Bestuur en TC is erg blij dat Peter bereid is gevonden om deze taak binnen de vereniging te gaan vervullen.

Peter is 28 jaar oud en traint op dit moment onder andere de 1e lijn teams van Wageningen, NMHC, ‘de Stichtse’ en HCM. Daarnaast is hij verbondstrainer keepers Nederlandse Jeugdelftallen (15-18 jarigen). Naast het hockeyveld kan je Peter ook tegenkomen als skileraar of golf pro, een echte sportieve allrounder dus met zeer veel ervaring in het trainen en begeleiden van keepers. 

Bij MHCO zal hij de trainingen van alle vaste keepers gaan verzorgen. Samen met de andere keepertrainers zal iedere keeper op haar of zijn niveau optimaal kunnen trainen. Daarmee profiteren uiteraard de 1e lijn keepers van de ervaring van Peter maar ook de keepers uit de breedte.  

Bestuur en TC hopen met Peter een extra stap te kunnen maken in het ontwikkelen van onze keepers, het interesseren van haar leden om keeper te worden, hierin te groeien en ook op de langere duur aantrekkelijk te kunnen blijven als club!  

Ed van Dalen (keepers coördinator)

Bijlage
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Jasmijn Heij
Yinte Heij

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Sponsors