Algemeen Jul
1

Afscheid van MHCO…

Nieuws afbeelding Beste Hanneke, Jan, Dirk, leden en ouders van leden van MHCO, alle vrijwilligers!

Vandaag neem ik na 14 jaar MHCO afscheid. Ik zal daar tijdens de ALV, waar jullie de nieuwe voorzitter kiezen, nog even op terugkomen. De kans dat ik een aantal van jullie daar mis is echter best aanwezig, vandaar een paar woorden hier op de site.
Ik zal jullie daar eren. Want, ieder naar vermogen, zijn jullie de afgelopen jaren mijn helden geweest. Grote helden (ereleden, leden van verdienste, familie van verdienste, helden zonder vermelding) en kleine helden. Ondanks een gezin, drukke baan, school, ondanks soms ziekte er voor de ander zijn. Ik heb daar heel veel respect voor! Iedereen die bijdraagt is die MHCO-held en maakt het mogelijk dat de club zo levend en gezond is. Samen maken we MHCO was het thema afgelopen jaren en dat "samen” zal blijven.

In juni 2006 kwam ik de Nassaulaan inrijden. Ik had een huis gekocht echter zonder me te realiseren dat er ter plekke aanvullende eisen zouden worden gesteld door de bewoners van de Nassaulaan. Je diende te voldoen aan minimaal 2 uit 3 eisen: in bezit van een Labrador, een Volvo en lid van MHCO. Ik had geen Volvo dus werd ik ter plekke lid gemaakt. Sindsdien heb ik enorm genoten van de tijd bij deze mooie club.

Ik kijk terug op 14 jaar spelen, coachen, fluiten en besturen. Op zaken die nog steeds hetzelfde zijn als toen en veelal de moeite zijn om niet te veranderen en ook op positieve verandering. Zo stond er een boom op het terras, door één van mijn voorgangers (Jan Maarten Hensel) geplant en gelukkig staat die boom er weer. In ere hersteld door Veteranen L om al onze landskampioenen te eren. We hebben nog steeds drie velden en het clubhuis is ook nog steeds "basic”. We hebben continu één of twee Heren en Dames seniorenteams en een stabiele veteranenpopulatie. Maar bovenal is MHCO die onverwoestbaar gezellige familieclub gebleven, zonder echt gedoe. Met al die vrijwilligers, commissies, ouders die de schouders er onder zetten. Het is mooi om te zien dat we ondanks de eeuwige ambitie zo hoog mogelijk te spelen, de balans weten te houden met die andere behoefte: de grote sport-familie. Ook al "schuurt” dat af en toe.
Ik heb de club echter ook zien groeien en niet alleen in ledenaantal (opvallend is de steeds groeiende groep trimmers, ruim over de 120 intussen). We zijn een club die ook maatschappelijk (internationaal) haar steentje bijdraagt met wéér een Twinning project. En we zijn vooral ook een plaats waar met passie in de jeugd wordt geïnvesteerd en daar heeft de maatschappij straks zeker veel aan! Een bijzonder compliment aan technische staf die het opleiden van trainers en coaches op de kaart heeft gezet en onze club tot een voorbeeld maakt. Ook een compliment aan de mensen die aan de basis stonden voor het CS+ programma en nu de scheidsrechterskar trekken. Maar dit is vooral ook een compliment aan alle leden en vrijwilligers die het ook mogelijk maken dat dit succesvol is.

Terugkijkend laat ik wel wat achter, maar het is heel fijn te kunnen vertrekken wetende dat er een verse ploeg is die de kar gaat trekken. Ik wens het nieuwe bestuur heel veel succes onder leiding van de nieuwe roerganger, Gwen Vriesema.

Ik ga jullie missen. Van de zaterdagochtend kijken hoe de jeugd opstart en het oergezellige HTrim tot en met de jaarlijkse hoogtepunten, het familietoernooi en het Airborne Toernooi! Ik blijf voorlopig fluiten voor de bond dus hopelijk snel tot ziens. Het ga jullie goed!

Rémon Lurvink

Reacties

img

Marty Damen-Boll

2-7-2020 @ 08:37:09 |Rémon dank voor jouw grote inzet! Heel veel succes, we gaan jou missen.

img

Lèneke Pfeiffer

2-7-2020 @ 18:30:54 |Dankjewel Rémon!

Reageer op het nieuws

Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Fé van Eldik
Justin Holtkamp
Philip Woordes

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Sponsors

Agenda

9-12 27 nov test test 2020