MHCO promofilm
Het sportterrein van MHCO:

Hoofdsponsors
Info over Irene Hendriks veld
Agenda
20-6 
Slotdag jongste jeug
2-7 
Algemene Ledenvergad
Hele agenda
Handige links
Vandaag jarig
Tibbe van Beveren
Wiebe Haarbrink
Mark Pel
Willemijn Schoevaars
Statistieken
vrijdag 29 mei 2020
Aantal leden (info) 879
Nu online 14
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 76,3%
Belangrijke informatie over het MHCO-Protocol trainingen
30-4-2020  | 
Beste (ouders van) leden,

Zoals aangekondigd starten we aanstaande vrijdag 1 mei met de eerste trainingen voor de jeugd. Deze trainingen zijn aan een aantal restricties gebonden en daarom is er een protocol uitgewerkt waarin omschreven staat wat we als club moeten doen om de trainingen mogelijk te maken. Hetgeen is omschreven komt voort uit voorschriften vanuit de overheid en sportbonden. Dit protocol is daarom niet vrijblijvend.
Als we het niet opvolgen lopen we het risico dat de trainingen worden stilgelegd en ons sportpark weer geheel wordt afgesloten. Er ligt dus een taak voor ons allemaal om ons er aan te houden!

Het protocol en de trainingsschema’s zullen per mail naar alle leden worden verzonden en daarnaast op onze website worden geplaatst. We beginnen met een aangepast trainingsschema met 1 training per jeugdteam per week. Als blijkt dat er ruimte is voor meer trainingen zullen we de hoeveelheid trainingen uit breiden.

Een paar belangrijke zaken:
 • Het terrein van MHCO is alleen tijdens de trainingen geopend. Buiten de trainingen zijn de hekken afgesloten en is betreding van het veld verboden!
 • Het clubhuis blijft afgesloten, dus ook de toiletten. Graag voor de training thuis naar het toilet gaan!
 • Tijdens de trainingen ligt de verantwoordelijkheid op het terrein bij een tweetal Corona-coördinatoren. Eén coördinator is verantwoordelijk voor de training, de andere voor de logistiek op en rondom het terrein. Aanwijzingen van deze coördinatoren moeten te allen tijde worden opgevolgd. De coördinatoren zijn herkenbaar. Zij dragen hesjes.
 • Kom niet te vroeg naar de training (max 10 min eerder) en vertrek na de training zo snel mogelijk. Blijven hangen op de club of op de Sportlaan is niet toegestaan. Ga direct naar de auto of fiets en direct naar huis in hooguit tweetallen en vorm geen groepen.
 • Er zijn tijdens of direct voorafgaand aan de trainingen geen ouders, begeleiders of andere personen toegestaan voorbij de slagboom op de Sportlaan. Een beperkte uitzondering wordt gemaakt voor begeleiding voor de Funkey, Benjamins en F. Zij worden hier apart over geïnformeerd.
 • Er geldt eenrichtingsverkeer op het gehele terrein van MHCO. Dit wordt middels bordjes aangegeven.
 • Alle kinderen dienen hun thuis- en uitshirt mee te nemen naar de training. Hesjes kunnen niet worden gebruikt. Als men deze shirts niet heeft is een donker en een wit shirt ook afdoende.
 • We verzoeken alle kinderen een pakje papieren zakdoekjes mee te nemen.
 • Verder graag 1 bidon met water mee nemen en deze niet delen met andere kinderen. Bitjes dienen na gebruik direct opgeborgen te worden, bijvoorbeeld in de eigen kous.
 • Kinderen uit Benjamins, F en E teams dienen hun eigen bal mee te nemen.
 • Volg de instructieborden op het MHCO terrein.

Ondanks de restricties denken we dat we er met z’n allen leuke trainingen van kunnen maken. We kijken er dan ook naar uit alle kinderen weer op het veld te treffen!

Het bestuur en staf van MHCOMeer informatie: nocnsf.nl/sportprotocolBijlage: sportprotocol-poster-ouders.pdf

terug naar vorige scherm