MHCO promofilm
Het sportterrein van MHCO:

Hoofdsponsors
Info over Irene Hendriks veld
Agenda
1-3 
Oefenwedstrijd H1 -
3-3 
Coachavond E8tallen
4-3 
Coachavond F en E6
11-3 
ITC uitreiking
24-4 
Schooltoernooi groep
20-6 
Slotdag jongste jeug
Hele agenda
Handige links
Statistieken
zaterdag 29 februari 2020
Aantal leden (info) 884
Nu online 71
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 76,1%
Bericht van het bestuur
11-2-2020  | 
Beste leden en ouders van leden,

Het zaalseizoen loopt op haar einde. De meeste leden die wilden zaalhockeyen hebben dat ook kunnen doen. Voor de veldteams was het even rust. Wel mooi om te zien dat er nogal wat veteranen en trimmers gewoon door zijn blijven trainen. Het weer was er ook naar én we hadden een nieuwe attractie op het hoge veld: zaalhockeybalken.

Ook voor de commissies is de winterstop maar schijn. Veel commissieleden zijn actief betrokken bij het zaalhockeyen en ook voor het bestuur is er altijd wat te doen. Zo hebben we van de relatieve rust gebruik gemaakt om onze toekomstvisie te herijken. We zijn en blijven die gezellige familieclub waar presteren op het hoogst haalbare niveau de uitdaging blijft, maar niet een doel op zich is. Spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van de leden staat voorop.

Daarom blijven we trainersopleidingen aanbieden en steunen we ook actief het "ClubScheidsrechters PLUS"-programma. We geloven ook dat investeren in de sfeer en in onze jeugd continuïteit voor de vereniging oplevert. Kies je voor MHCO, dan kies je voor die club die we samen maken en waar je je thuis voelt. Hoewel we een echte hockeyclub zijn staan we ook open voor de omgeving waar we deel van uitmaken. Zowel in zakelijk opzicht als in maatschappelijk opzicht zullen we actief de samenwerking moeten blijven zoeken met natuurlijke partners: onze buren, sponsoren, de gemeente, en wellicht ook Papendal, de Bilderberg. 

Om alle leden te kunnen laten trainen en spelen staat er naast onze professionele trainersstaf een geweldig team vrijwilligers klaar. Vele handen maken echter licht werk en we zijn dan ook blij dat we steeds weer mensen vinden die de schouders eronder willen zetten. En het is ook geweldig leuk om met een clubje samen dingen voor elkaar te krijgen. Zo is onlangs ons Jeugdbestuur met veel enthousiasme en frisse ideeën van start gegaan. De voorzitster is zelfs al mee geweest naar een overleg met de gemeente. Toch blijft het aantrekken van nieuwe mensen een punt van aandacht. Immers, vrijwilligers stoppen er ook weer mee na verloop van tijd (er zijn uitzonderingen overigens..). Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen in een commissie, meld je dan ook zeker aan.

Ook het bestuur blijft in beweging en op zoek naar versterking. We hebben dit jaar een nieuwe penningmeester gevonden en voor komend seizoen gaan we op zoek naar een nieuwe voorzitter. In verband met een verhuizing naar buiten de regio vertrek ik namelijk tegen de zomer bij MHCO. Gelukkig lijkt dat nog ver weg en kijk ik er naar uit met jullie allemaal de tweede helft van het seizoen te beleven. Met veel hockey, het familiehockeytoernooi, en een spetterend jeugdfeest. Het jeugdbestuur is daar druk mee bezig, we zijn tenslotte nog steeds jarig!

Namens het bestuur, met sportieve groet,

Rémon Lurvink

terug naar vorige scherm