MHCO promofilm
Het sportterrein van MHCO:

Hoofdsponsors
Info over Irene Hendriks veld
Agenda
7-2 
Dames Trim Borrel
9-2 
Zaalhockeyclinic FE6
14-2 
1e training H1
16-2 
Zaalhockeytoernooi E
21-2 
Oefenwedstrijd H1 -
1-3 
Oefenwedstrijd H1 -
24-4 
Schooltoernooi groep
Hele agenda
Handige links
Vandaag jarig
Anne Baarsma
Tako Johannesma
Statistieken
zaterdag 25 januari 2020
Aantal leden (info) 880
Nu online 12
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 76,0%
MHCO 85 jaar!
8-11-2019  | 


Beste (oud)leden, sponsoren en vrijwilligers,

Het is een cliché maar de tijd vliegt echt! Woensdag 13 november 2019 is een heuglijke dag, want dan bestaat de Mixed Hockey Club Oosterbeek 85 jaar. De hockeyclub is in die tijd uitgegroeid tot een actieve, gezellige familieclub. MHCO is zelfs dé grootste teamsportvereniging in de gemeente Renkum.

Wij kijken met trots terug op deze 85 jaar. Met bijna 900 leden, drie kunstgrasvelden en een goede financiële basis is MHCO een stabiele vereniging. Bovenal zijn we een vereniging waar de leden zich thuis voelen en waar iedereen op zijn of haar eigen niveau het beste uit zichzelf kan halen. Hoogtepunten afgelopen jaar zijn het grote aantal teams dat op landelijk niveau heeft meegedaan, twee jeugdleden in de NK shoot-outs, een wereldkampioen uit onze vereniging bij de 60+ en natuurlijk het landskampioenschap van Veteranen L.

Wij investeren bewust in de toekomst van onze jeugdleden. Elk jaar weer leiden wij een grote groep jeugdleden op tot trainer en/of clubscheidsrechter en daarmee onderscheiden wij ons in de regio. Ook op en om het veld nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We realiseren een goede sfeer en spreken elkaar aan op gedrag wat niet past op een hockeyveld. Bezoekende teams komen graag bij MHCO.  

Voor de komende jaren hebben wij genoeg plannen en dromen. We willen graag het clubhuis vernieuwen en verduurzamen. Maar ook het ‘hoge veld’ is, binnen een paar jaar, aan vervanging toe. Dit kost echter geld, heel veel geld. Voor MHCO is het streven dat de hockeysport in de gemeente Renkum betaalbaar is voor alle inwoners en daarom houden wij de contributie zo laag mogelijk.
Om financieel gezond te blijven zullen wij nieuwe sponsors moeten enthousiasmeren. ‘Volwassenen van de toekomst is de investering waard’, met deze slogan benaderen wij potentiële sponsoren.
De gemeente Renkum zegt geen financiële ruimte te hebben om in MHCO te investeren. Uiteraard gaan wij met de gemeente toch in gesprek om te kijken waar we elkaar kunnen ondersteunen. MHCO is immers dé grootste teamsportvereniging in de gemeente!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website en zijn alle commissies, het bestuur voortdurend actief om iedereen, zonder problemen, te laten hockeyen. MHCO is voortdurend hard op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur en commissies èn veel vrijwilligers.

Genoeg uitdagingen voor MHCO in de komende jaren, maar vandaag overheerst trots en optimisme! Dit willen wij als bestuur graag met jullie vieren. Het clublogo is voor deze gelegenheid aangepast, de jubileumvlaggen wapperen en er zullen tal van leuke activiteiten door de feestcommissie voor jong en oud worden georganiseerd. De jongste jeugd heeft al een spetterende disco achter de rug. Op zaterdag 16 november is het lustrumfeest voor 18+ voor (oud)leden, sponsoren en vrijwilligers. Op dit moment zijn er al ruim 200 personen aangemeld. Kijk voor het programma en aanmelden op www.mhco85jaar.nl.

Namens het bestuur wil ik jullie graag persoonlijk bedanken voor de afgelopen jaren. Bedanken voor het lidmaatschap, sponsoring, enthousiasme, vertrouwen en inzet. Zonder (oud)leden, sponsoren en vrijwilligers kan een vereniging als MHCO namelijk niet bestaan.

Graag tot ziens bij MHCO!

Met vriendelijke groet,

Namens het MHCO Bestuur
Rémon Lurvink, voorzitter  
terug naar vorige scherm